Politica · 547 · 13 Iunie 2019

TETAROM V TREBUIE REALIZAT PE BANII CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ, NU PE BANII CETĂȚENILOR DIN CÂMPIA TURZII!

TETAROM V TREBUIE REALIZAT PE BANII CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ, NU PE BANII CETĂȚENILOR DIN CÂMPIA TURZII!ariesnew.ro

TETAROM V TREBUIE REALIZAT PE BANII CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ, NU PE BANII CETĂȚENILOR DIN CÂMPIA TURZII!

Orice investiție este binevenită în zonă, însă aceasta trebuie să fie făcută cu măsură, cu simț al realității și într-un context social- economic care să aducă beneficii directe celor care investesc în primul rând, iar în al doilea rând, zonei.

Sunt cu totul de acord cu realizarea Parcului Industrial Tetarom V, în calitate de consilier județean am și votat sumele necesare începerii demersurilor pentru înființarea Parcului Tetarom V. Această investiție trebuie să se realizeze pe banii Consiliului judetean Cluj. Ceea ce am afirmat și reafirm este că nu sunt de acord ca sume importante de bani, adică miliarde de lei vechi să fie plătiți de cetățenii din Câmpia Turzii într-o altă localitate, comuna Luna! Banii cetățenilor din orașul nostru trebuie să se regăsească în școlile, spitalul și serviciile de întreținere ale orașului, în drumuri, curățenie spații de recreere și sport.

Șefii unei administrații locale performante cu un astfel de proiect nu se comportă ca niște ,,eunuci”, adică constată, asistă, privesc, dar nu au cu ce participa, după care, se laudă!

Petre Pop- consilier judetean!