News · 606 · 24.05.2024

Tonel - Scrisoare către pensionarii din Câmpia Turzii: Privind la Câmpia Turzii de azi, simt o mare dezamăgire în suflet!

By REDACȚIE
Tonel - Scrisoare către pensionarii din Câmpia Turzii: Privind la Câmpia Turzii de azi, simt o mare dezamăgire în suflet!

Dragi ghirișeni, prieteni și foști colegi,

Vă adresez astăzi căteva cuvinte, aici, scriind din inima mea către inimile voastre, către cei care, la fel ca mine, au mâncat pâinea acestui oraș și au contribuit la zidirea lui cu fiecare zi de muncă. Împreună, noi și părinții noștri, am construit nu doar clădiri, ci o comunitate întreagă, un oraș care azi este condus de copiii noștri și pe care sperăm să-l lăsăm moștenire nepoților noștri.

Privind însă la Câmpia Turzii de azi, simt o mare dezamăgire în suflet. Orașul nostru, odinioară plin de viață și culoare, se pierde sub mormane de betoane aruncate haotic și sufocat de praf. Vegetația pe care noi am plantat-o cu mâinile noastre, brazii și pomișorii crescuți cu dragoste, sunt acum tăiați fără milă în numele unei „modernizări” care pare să aibă mai mult de-a face cu distrugerea decât cu progresul. Suntem martorii unui oraș încurcat într-un labirint al unor proiecte fără cap și coadă, unde nu există nici măcar un WC public și unde monumentele dedicate eroilor noștri sunt lăsate în paragină.

La cei 70 de ani ai mei, mă simt încă tânăr și dornic să fac ceva pentru orașul nostru. Nu pot sta deoparte și să văd cum clasă conducătoare de astăzi, mai îngâmfată decât primii secretari de pe vremea lui Dej, își bate joc de tot ce am construit noi. Este momentul pentru un lider adevărat, un primar precum Stanatiev, Hanga sau Vasinca, un om care să iubească cu adevărat orașul și sufletul ghirișanului.

De aceea, dragi prieteni, vă îndemn cu toată convingerea să ne folosim dreptul de vot pe 9 iunie. Haideți să alegem o echipă care chiar își pasă, să alegem PSD și să-l susținem pe Petre Pop pentru primar, singura persoană care poate reda orașului nostru frumusețea și demnitatea pierdute. Este timpul să ne unim și să luptăm împreună pentru un viitor mai bun.

Cu speranță și încredere,
Tonel - Anton Sălăgean, liderul pensionarilor PSD Câmpia Turzii și candidat la funcția de consilier local

BACK TO TOP