Politica · 929 · 29 Octombrie 2018

Tot mai multe voci spun ca Dorin Lojigan (PNL) nu va mai prinde un nou mandat de primar!

Tot mai multe voci spun ca Dorin Lojigan (PNL) nu va mai prinde un nou mandat de primar!ariesnew.ro

Tot mai multe voci spun ca Dorin Lojigan (PNL) nu va mai prinde un nou mandat de primar!

Dupa castigarea alegerilor locale din 2016, pe fondul unui PSD care a incercat sa se desprinda de trecut, Dorin Lojigan pare a fi marea dezamagire a electoratului din Campia Turzii.

Sloganul electoral “Eu sunt pentru fiecare” pe care il anunța primarul Dorin Lojigan in Campania electorala din 2016, pare să se anuleze în condițiile în care tot mai multe persoane sunt dezamăgite de prestația acestuia. Drumurile, curatenia, lipsa investitiilor, au tranformat Campia Turzii intr-un oras cenusiu cu un viitor incert.

Grupurile și alianțele politice din jurul primarului spun totul despre modul în care se face politică acum in Campia Turzii, o politica agresiva de intimidare si de recompensare a unui grup de intrese format in jurul actualului primar.

Pe de altă parte, cealaltă categorie este cea a susținătorilor înfocați, ori a celor care au devenit suporteri după aflarea castigarea alegerilor și care acum își exprimă dezamăgirea privind acțiunile întreprinse de primar.

Din punct de vedere politic, PNL la ora actuala nu mai exista decat ca denumire, vechiul PD-L este structura de baza a partidului, care si-ar dori un candidat propriu cu pedigree portocaliu. In aceste conditii tot mai multe voci spun ca Dorin Lojigan (PNL) nu va mai prinde un nou mandate de primar!