Politica · 878 · 17 Februarie 2020

Un nume greu intră în cursa pentru primăria Câmpia Turzii. Șansele lui Lojigan pentru un nou mandat scad simțitor!

Un nume greu intră în cursa pentru primăria Câmpia Turzii. Șansele lui Lojigan pentru un nou mandat scad simțitor!ariesnew.ro

Un nume greu intră în cursa pentru primăria Câmpia Turzii. Șansele lui Lojigan pentru un nou mandat scad simțitor!


PSD Cluj a fost în ultimele cinci luni într-un haos evident, schimbul de lideri fără alegeri lăsând urme adânci în organizație, numeroși și valoroși membri fiind îndepărtați.


În aceste condiții, după ce filiala din Câmpia Turzii a trecut și printr-o conferință de alegeri nerecunoscută de mulți membri, consilierul județean Petre Pop contestând alegerea lui Mihai Șandru, un apropiat al fostului primar Hanga, la nivel local se pare că opoziția din Câmpia, grupată în jurul lui Pop, a găsit un candidat cu greutate pentru primărie: Marcel Bogdan.


Marcel Bogdan, fost comandant al Poliției Muncipiului Câmpia Turzii și muncipiului Turda, este o candidatură extrem de serioasă, cu șanse interesante la prima vedere, contra actualului primar, Dorin Lojigan.


Într-un interviu recent, realizat de social-democrații din Câmpia, Marcel Bogdan a explicat că cea mai importantă problemă din Câmpia este lipsa unei viziuni moderne de dezvoltare a orașului: „În acest moment problema cea mai gravă cu care se confruntă Câmpia Turzii este lipsa unei viziuni moderne de dezvoltare a orașului pe toate palierele. Curățenia stradală și întreținerea spațiilor verzi sunt probleme care deranjează multă lume. Aduceți-vă aminte că ani la rând orașul Câmpia Turzii era recunoscut ca fiind un oraș curat și cochet!”.Conform unor surse din jurul echipei lui Petre, Bogdan este susținut și de actualii lideri ai PSD Cluj.


Avram Gal este alt nume cu rezonanță care îl va concura pe Lojigan, însă și șansele lui Gal scad simțitor dacă Marcel Bogdan va intra în cursa pentru primărie.

scrie: siteu- www.varzaalacluj.ro