Actualitate · 1339 · 18 Februarie 2019

Un oraș, județ, o țară poate fi condusă fără acordul MASONERIEI? Racolări noi la Câmpia Turzii!?

Un oraș, județ, o țară poate fi condusă fără acordul MASONERIEI? Racolări noi la Câmpia Turzii!? ariesnew.ro

Francmasoneria isi tine ultimele ei scopuri in secret. Dar fara voia ei se strevad adeseori aceste scopuri, din marturisiri masonice mai mult sau mai putin invaluite. Regulat, francmasoneria spune ca scopul ei este cercetarea adevarului si actiunea caritativa.

Dar de o actiune caritativa francmasonica nu s-a impiedicat nimeni pana acum. Si apoi de ce ar fi lipsa de o asociatie clandestina si de secrete, pentru desfasurarea unei actiuni caritative?

In realitate, cand masonii explica mai larg sensul actiunii lor caritative, vezi ca e vorba de o fericire a lumii prin scaparea de ideile ei de acum, prin asezarea ei pe temeliile principiilor rationaliste masone. "Binefacerea pentru mason nu se confunda cu ceea ce s-a convenit sa se numeasca caritate. Cedarea catorva bucati de paine, din prisos, nu-l achita de datoria sfanta ce o contracteaza initiatul fata de umanitate. A face bine comporta un intreg program de viata". Intr-o forma eufemista, Fr. Osw. Wirth, arata asadar ca nu caritatea este scopul Francmasoneriei.

Iar cercetarea adevarului de care vorbeste F.M. trebuie inteleasa ca o lansare a tuturor ideilor de destramare a Statului si a Societatii. Toate ideile de extrema stanga ale comunismului au fost pregatite in Loji si aplicate de francmasoni. La fel, toate ideile anticrestine, de totala emancipare a instinctelor omenesti inferioare de sub prestigiul virtutilor crestine. De la Marx pana la Lenin si Trotzki, toti sefii mai de seama ai comunismului au fost evrei si francmasoni, sau cel putin francmasoni. Material preluat de pe www.crestinortodox.ro

Tot in sfera speculatiilor ne aflam si cand e vorba de masoneria din Campia Turzii, o localitate care pana de curand a facut ,,deliciul" presei cu acest subiect, de aceea in urmatoarea perioada de timp o sa va dezvaluim informatii incredibile cu masonii liberali (PNL) care astazi conduc Campia Turzii (lista membrii, locul de intalnire, scopul lor), ultimele strigari (racolari)

va urma

foto: monitoruldecluj.ro