Story · 452 · 20.08.2023

Urcan - Un brand local românesc 100%: Investiție de peste 3 milioane de euro într-o “Unitate modernă de procesare a cărnii”

By PETRE POPP
Urcan - Un brand local românesc 100%: Investiție de peste 3 milioane de euro într-o “Unitate modernă de procesare a cărnii”

Într-o lume tot mai globalizată, în care produsele industriale domină piața alimentară, un antreprenor local din Câmpia Turzii a reușit să creeze un brand românesc autentic și să investească peste 3 milioane de euro într-o unitate modernă de procesare a cărnii. Este vorba despre familia Urcan, o poveste de succes locală care demonstrează că pasiunea și determinarea pot duce la realizări impresionante.

Investiție locală, rezultate remarcabile

Dl. Vasile Urcan fondatorul “Urcan Bătrânul”, a început această călătorie antreprenorială cu un vis clar în minte: să creeze un brand românesc autentic, bazat pe ingrediente de calitate și metode tradiționale. Cu toate că nu a beneficiat de ajutor din partea autorităților locale sau naționale, și nici de fonduri europene, el a reușit să strângă fondurile necesare pentru a construi o unitate modernă de procesare a cărnii.

Unitatea de procesare, care va fi pusă în funcțiune, dispune de cele mai avansate tehnologii și standarde de siguranță, asigurând astfel calitatea superioară a produselor Urcan. Ceea ce face acest brand cu adevărat special este faptul că toată carnea folosită provine exclusiv din România și este preparată conform metodelor tradiționale specifice zonei Triteni.