Information Technology · 211 · 15.11.2022

Utilizatorii WhatsApp primesc o veste foarte bună. Apare o nouă opţiune aşteptată de mult timp

By REDACȚIE
Utilizatorii WhatsApp primesc o veste foarte bună. Apare o nouă opţiune aşteptată de mult timp

Apare funcţia multi-device la WhatsApp. În curând vor putea fi conectate până la 4 telefoane sau tablete cu acelaşi număr de telefon.

Luna trecută, după actualizarea 2.22.21.6 a WhatsApp beta pentru Android, Wabetainfo anunţa posibilitatea de a folosi acelaşi număr de telefon pe mai multe smartphone-uri şi tablete, pentru a sincroniza conversaţiile între diferitele dispozitive.

Acum, Wabetainfo a notat activarea aşa-numitului "multi-device" în WhatsApp pentru Android 2.22.24.18.

Versiunea de probă este disponibilă doar pentru un număr mic de utilizatori acum, însă permite conectarea mai multor dispozitive.

"După ce vă conectaţi contul de WhatsApp la un nou telefon mobil, istoricul de chat va fi sincronizat pe dispozitivele conectate. Întrucât este vorba de o versiune beta, este posibil ca unele caracteristici să nu fie încă disponibile, de exemplu, posibilitatea de a vizualiza locaţiile partajate în timp real şi listele lungi de stickere", conform Wabetainfo.

Până la 4 telefoane sau tablete vor putea fi conectate la acelaşi număr WhatsApp, păstrându-se în acelaşi timp securitatea end-to-end, care protejează conversaţiile de ochii terţilor.

Nu se ştie când va lansa Meta, gigantul american care controlează WhatsApp, actualizarea pentru toţi abonaţii, deşi versiunea beta pentru Android sugerează o disponibilitate nu foarte îndepărtată.
sursa:businessmagazin.ro

BACK TO TOP