Entertainment · 176 · 23.09.2023

Vă așteptăm astăzi de la ora 11:00 la STAR, alături de micile talente locale!

By REDACȚIE
Vă așteptăm astăzi de la ora 11:00 la STAR, alături de micile talente locale!

Astăzi, de la ora 11:00, Parcul Central din Turda se va transforma într-un adevărat tărâm al stelelor. Vă invităm cu bucurie să vă alăturați nouă pentru un spectacol de excepție, Spectacolul Tinerilor Arieșeni (STAR), unde aproximativ 90 de tineri talentați vor urca pe scenă pentru a cânta, dansa și recita în cadrul Agrofestului.

Cu o varietate impresionantă de talente, Spectacolul Tinerilor Arieșeni (STAR) este un eveniment unic în zona Turda, Câmpia Turzii și împrejurimi, care sărbătorește creativitatea și pasiunea tinerilor din comunitate.

Evenimentul este deschis tuturor cetățenilor din Turda, Câmpia Turzii și împrejurimi, iar intrarea este gratuită. Este o oportunitate minunată de a vă petrece o parte din ziua de sâmbătă într-un mod distractiv și cultural, alături de familia și prietenii dumneavoastră.

Detalii eveniment:

Spectacolul Tinerilor Arieșeni (STAR)

Dată și oră: Sâmbătă, 23 septembrie 2023, de la ora 11:00 până la ora 13:30

Locație: Parcul Central, Turda

Despre Spectacolul Tinerilor Arieșeni (STAR):

Spectacolul Tinerilor Arieșeni (STAR) este un eveniment anual ce aduce în prim-plan talentele tinerilor din Turda, Câmpia Turzii și din împrejurimi. Scopul acestui eveniment este de a promova creativitatea și pasiunea tinerilor și de a oferi o platformă pentru a-și exprima abilitățile artistice în fața unei audiențe recunoscătoare. STAR este organizat de [Numele Organizației/Organizatorului], cu sprijinul comunității și al sponsorilor locali.

Civic Arieș este o organizație care contribuie activ la dezvoltarea infrastructurii organizatorice și civice a Comunității Urbane Arieș prin multitudinea de întâlniri comunitare cu celelalte ONG-uri din zonă și colaborări cu diverse instituții, dar și prin diferite proiecte pe care le organizează.

Pentru a rămâne la curent și a afla cele mai recente informații despre concurs, urmărește pagina de Facebook: Civic Turda și pagina de Instagram @asociatiacivicaries.

BACK TO TOP