Politica · 624 · 07 Martie 2019

Vasile Cristian Lungu senator PMP: Dacian Cioloș, marea speranță a politicii de tip #Rezist, își arată rând pe rând adevăratele fețe

Vasile Cristian Lungu senator PMP: Dacian Cioloș, marea speranță a politicii de tip #Rezist, își arată rând pe rând adevăratele fețeariesnew.ro

Dacian Cioloș, marea speranță a politicii de tip #Rezist, își arată rând pe rând adevăratele fețe și se întrece pe sine însuși când vine vorba de promovarea unor personaje controversate în garnitura de ”oameni noi” ai formațiunii pe care o conduce. O membră de bază a conducerii partidului lui Cioloș – Oana-Maria Bogdan – pe care Dacian Cioloș a lăudat-o public, susține idei comuniste precum desființarea proprietății private sau idei excentrice, precum renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup.

Convingerile noii stele a partidului Cioloș au fost expuse de aceasta pe rețelele sociale: ”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”, a scris Oana-Maria Bogdan. ”Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”, a mai spus Oana Bogdan.

Cum a descris-o Dacian Cioloș pe autoarea celor de mai sus? „Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justețe”.