Actualitate · 167 · 02 Decembrie 2019

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, a participat duminică, 1 decembrie 2019, la ceremonia de depunere de coroane și jerbe de flori la monumentul Marelui Voievod Mihai-Viteazu,

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, a participat duminică, 1 decembrie 2019, la ceremonia de depunere de coroane și jerbe de flori la monumentul Marelui Voievod Mihai-Viteazu,ariesnew.ro

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, a participat duminică, 1 decembrie 2019, la ceremonia de depunere de coroane și jerbe de flori la monumentul Marelui Voievod Mihai-Viteazu, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj: „1 Decembrie e ziua în care, an de an, sărbătorim Marea Unire și îi omagiem pe toți cei care, prin sacrificiul de sine și prin viața pusă în slujba unor idealuri sfinte, au contribuit la crearea statului național unitar român. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi clujeni!”.

Ceremonia, urmată de slujba de pomenire a eroilor căzuți pentru întregirea neamului precum și de prezentarea onorului și a salutului drapelului de luptă, s-a încheiat, în aplauzele miilor de clujeni prezenți în Piața Avram Iancu, pe b-dul Eroilor și pe străzile adiacente, cu defilarea militarilor și a tehnicii aparținând structurilor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, din județul Cluj.

ziare & stiri