Comunicate de presă · 678 · 04 Septembrie 2019

Vicleniile și obsesiile unui primar PNL, care MINTE orașul Câmpia Turzii!

Vicleniile și obsesiile unui primar PNL, care MINTE orașul Câmpia Turzii!ariesnew.ro

Vicleniile și obsesiile unui primar PNL, care MINTE orașul Câmpia Turzii!

Urmare interviului acordat de actualul primar PNL postului NCN, interviu în care cu nonșalantă minte și dezinformează opinia publică, ne simțim datori și obligați să vă informăm corect.

Iată minciunile, punctual:

1. Primarul spune că a scăzut Șomajul in Câmpia Turzii, FALS!

✅ somajul este doar o statistică a persoanelor care maxim timp de un an primesc indemnizație de șomer, real nu reflectă populația fără loc de muncă...după maxim un an, chiar dacă nu ti-ai găsit un loc de muncă nu mai ești șomer, deci ieși din calcul și din procentul raportat de AJOFM. Procentul este o consecință cronologică, nu un efect sau o contribuție a primarului. Probabil cei 90 de politruci PNL angajați in Primăria Câmpia Turzii de Lojigan o fi contribuția lui.

2. Parcul Industrial Câmpia Turzii.

✅ Este un proiect 100% PSD Câmpia Turzii, realizat cu sprijinul alianței politice 2012-2016. Primarul Lojigan nu are nicio o contribuție efectivă, la preluarea mandatului de primar în 2016 Parcul Industrial era realizat, iar procedurile de populare a acestuia erau începute! Putem spune că a fost unul din indivizii care a încercat cu disperare să-l blocheze.

3. Parcul Tetarom V !

✅ Este un proiect inițiat pe teritoriul comunei Luna, de către Consiliul Judetean Cluj și primarul comunei Luna, Giurgiu Aurel, proiect la care Lojigan nu are nici o contribuție, ba mai mult, vrea sa investească milioane de euro într-un proiect în care Câmpia Turzii nu beneficiază de nimic!

4. Racosa navigabilă!

✅ O administrație care nu este în stare să întrețină Parcul Mare, sa facă curățenie minimă, să tundă iarba și să curețe buruienile, ne vorbește de aberații.

5. Prima dată infrastructură și după aceea cultură!

✅ Ca să faci cultură trebuie să ai cultură, dacă până la 45 de ani nu ai reușit să-ți faci un minim bagaj de cultură generală, atunci in mod sigur nu înțelegi importanța acestui domeniu... In 2017 a fost anunțată Marea Asfaltare” care nu a început nici in 2019.

Așa că ,,niet cultura, niet infrastructura!”

In concluzie, după șapte ani în conducerea orașului, trei de viceprimar și patru de primar, ZERO REALIZĂRI... DOAR MINCIUNI!

Departamentul de Informare și comunicare PSD CT!🌹