News · 1047 · 10.11.2023

VICTORIE DECISIVĂ: Avocatul Spătariu Adrian ZDROBEȘTE ABUZURILE PRIMĂRIEI Câmpia Turzii la CURTEA DE APEL CLUJ

By REDACȚIE
VICTORIE DECISIVĂ: Avocatul Spătariu Adrian ZDROBEȘTE ABUZURILE PRIMĂRIEI Câmpia Turzii la CURTEA DE APEL CLUJ

Într-o eră unde puterea pare să corupă tot mai mulți oameni, avocatul Adrian Spătariu se ridică în fața noastră ca un adevărat bastion al dreptății.
Recent, acesta a obținut o victorie crucială împotriva Primăriei Câmpia Turzii și a primarului PNL Dorin Lojigan, într-o bătălie juridică ce vizează practici abuzive sistematice.

Abuzurile au fost mult timp instrumentele lor preferate pentru manipulare politică, iar cetățenii și antreprenorii din Câmpia Turzii au fost adesea victimele unei administrații care nu a ezitat să folosească greutatea puterii pentru a-i zdrobi pe cei care nu se supun.
Avocatul Adrian Spătariu a ridicat scutul legii în fața acestor practici, demonstrând că justiția câștigă întotdeauna.

Strategia juridică a lui Spătariu a fost una admirabilă, culminând cu respingerea apelului de către Curtea de Apel Cluj și menținerea sentinței Tribunalului Cluj, prin Hotărârea definitivă nr. 1224/2023.
Aceasta nu este doar o victorie pe hârtie, ci una care restabilește credința în justiție și în ordinea de drept.

Hotărârea Curții, pronunțată în data de 08.11.2023, nu doar că respinge ca nefondat recursul Primăriei Câmpia Turzii, dar și întărește poziția juridică a celor care se opun tiraniei administrative. Este un semnal clar că abuzurile nu vor fi tolerate la nesfârșit și că legea stă mereu deasupra capriciilor politice.

În fața unui sistem adesea pătat de corupție și abuzuri, curajul și tenacitatea lui Adrian Spătariu ne amintesc că instrumentele legii sunt cele mai puternice arme în lupta pentru echitate și justiție.
Hotărârea Curții de Apel Cluj nr. 1224/2023 nu este doar o victorie personală pentru avocat, ci o reafirmare a speranței pentru toți cetățenii, că dreptatea poate și va învinge mereu!

Curtea de Apel Cluj: “Tip solutie: Menţine hotărârea atacata
Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat recursul declarat de recurenţii MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII şi CONSILIUL LOCAL AL MUN. CÂMPIA TURZII împotriva sentinţei civile nr. 954 din 18.04.2023 pronunţate în dosarul nr. 3799/117/2022 al Tribunalului Cluj pe care o menţine în întregime. Decizia este definitivă. Pronunţată în data de 08.11.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre 1224/2023 08.11.2023”

BACK TO TOP