Politica · 892 · 16 Februarie 2019

(Video) 2019- Trei ani de guvernare locală PNL Câmpia Turzii si Dorin Nicolae LOJIGAN- UN ORAȘ MURDAR (15 februarie 2019)

(Video) 2019- Trei ani de guvernare locală PNL Câmpia Turzii si Dorin Nicolae LOJIGAN- UN ORAȘ MURDAR (15 februarie 2019)ariesnew.ro

2019- Trei ani de guvernare locală PNL Câmpia Turzii si Dorin Nicolae LOJIGAN- UN ORAȘ MURDAR (15 februarie 2019)
ZERO PROIECTE, ZERO VIZUNE, ZERO INTERES

Câmpia Turzii, orasul devenit circ, mizerie și cancan, condus de.. Partidul Liberal Facebook !! Un oraș cândva premiant la capitolul curățenie se scaldă în mizeria de pe drumuri și în mizeria din online. Un oraș în care politica se face exclusiv pe facebook, în Partidul facebook, de către membri facebook.

Câmpia Turzii în anul 2019 ? = Un oraș în care cetățeanul e pe locul doi iar cancan-ul pe locul unu!

Un oras în care se vorbește mult și prost fără a se spune nimic! Zero proiecte, zero viziune, zero interes! Orașul circului și al scandalurilor mediatice! Orașul ridicolului, al penibilului și al glumelor proaste! Orașul intereselor de partid, al politrucilor si populiștilor! Orasul în care aplaudacii, postacii și răspândacii sunt recompensati cu funcții politice! Cine sunt responsabilii și autorii situației penibile care eclipsează astăzi strălucirea orașului cochet de altădată??Și până când??

( material preluat de pe pagina facebook Psd Campia Turzii si exprima exclusiv opinia Psd Campia Turzii)