Administrație · 89 · 02 Noiembrie 2018

(Video) A fost finalizată reparația carosabilului pe strada Avram Iancu, pe o lungime de 670 m, de la sensul giratoriu de la Teatrul Aureliu Manea, până la podul peste Valea Racilor (lângă Penny).

(Video) A fost finalizată reparația carosabilului pe strada Avram Iancu, pe o lungime de 670 m, de la sensul giratoriu de la Teatrul Aureliu Manea, până la podul peste Valea Racilor (lângă Penny). ariesnew.ro

A fost finalizată reparația carosabilului pe strada Avram Iancu, pe o lungime de 670 m, de la sensul giratoriu de la Teatrul Aureliu Manea, până la podul peste Valea Racilor (lângă Penny). Lucrările au constat în frezarea suprafeței și preluarea denivelărilor, turnarea covorului asfaltic BA16 și ridicarea la cotă a capacelor căminelor de scurgere, gurilor de scurgere și a răsuflătorilor de gaz.

Această lucrare a fost executată cu fonduri de la bugetul local, fiind o lucrare de urgență menită să sporească confortul cetățenilor până la demararea lucrărilor pe fonduri europene, incluse în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, reprezentând lucrări mult mai ample de modernizare.

#AsfaltareStrăzi #PrimăriaMunicipiuluiTurda


ziare & stiri