Administrație · 545 · 26 Noiembrie 2018

(Video) A fost semnat acordul-cadru pentru achiziția autobuzelor electrice!

(Video) A fost semnat acordul-cadru pentru achiziția autobuzelor electrice! ariesnew.ro

Transportul public va fi complet modernizat, iar serviciul va fi oferit de compania proprie a municipiului!
Licitația privind achiziția a 20 de autobuze electrice, incluse în finanțarea europeană pe baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a fost atribuită companiei SC ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L. Astăzi, 26 noiembrie 2018, a fost semnat acordul-cadru prin care furnizorul se obligă ca, în baza contractelor subsecvente încheiate cu Primăria Municipiului Turda să furnizeze autobuze electrice de capacitate medie și normală, dotate cu sistem informatic e-ticketing, management flotă și informare pasageri, stații de încărcare rapidă pentru transportul public în municipiul Turda, în termen de maxim 8 luni de la data încheierii contractului subsecvent.

Se vor livra: 10 bucăți - Autobuze electrice lungime 8-9 m, 10 bucăți - Autobuze electrice lungime 11-12 m, 8 seturi - Elemente sistem e-ticketing, 2 bucăți - Stații încărcare rapidă, 2 bucăți - Branșament electric stații încărcare rapidă

Contractele subsecvente vor fi semnate începând cu luna decembrie 2018, până în luna aprilie 2019, în așa fel încât livrările tuturor autobuzelor să se încheie la finalul anului 2019. Flota de autobuze și toate echipamentele vor fi operate de către noua companie de transport public a Consiliului Local, care va începe activitatea la finalul anului 2019. Tot prin finanțare europeană se va construi și o nouă autobază modernă.

Detalii aici: http://primariaturda.ro/a-fost-semnat-acordul-cadru-pentru…/

#TransportPublicModern #Dezvoltare #MobilitateUrbanăDurabilă#PrimăriaMunicipiuluiTurda