Cronica aleșilor locali · 1545 · 12 Ianuarie 2019

(Video) Avem un PRIMAR care ne minte? Ne dezinformează la început de 2019!

(Video) Avem un PRIMAR care ne minte? Ne dezinformează la început de 2019! ariesnew.ro

Avem un PRIMAR care ne minte? Ne dezinformează la început de 2019!

Străziile din Câmpia Turzii sunt praf, trotuarele la fel, curățenia lasă de dorit! După ce ne-a spus de MAREA ASFALTARE DIN 2017-2018, acum a găsit o scuză, care este o dezinformare. Urmăriți filmul!

Pe aceste străzi din Câmpia Turzii se putea și se poate asfalta, ele nu sunt cuprinse în proiectul Companiei de Apă Arieș, pe pasul 2. De ce? Pentru că au făcut obiectul primului pas, în consecință nu prezintă niciun impediment pentru a fi reabilitate, reparate, asfaltate!
IATĂ STRĂZILE CARE SE POT ASFALTA:
1 Decembrie 1918, Constructorilor, Laminoriştilor (partial), 9 Mai, A.I.Cuza,Albinei,Ardealului, Arieşului, B.St.Delavrancea, Baba Novac,Berzei, Calarasilor, Calea Turzii, Carabusilor, Castanilor, Cicoarei, Col. Uzinii-V. Goldis, Crinului, Daciei, Decebal, Duzilor, E. Racoviţă, Ec.Teodoroiu, Eroilor, G.Şincai, Gh.Doja, Griviţei, I.Agârbiceanu, I.Creangă, I.Floasiu, Independenţei,Islazului, Izvorului,L.Blaga, L.Rebreanu,Liliacului, M.Preda,M.Sadoveanu, M.Sorescu, Mică, Mierlei, Motilor, N.Grigorescu,N.Stanescu, Negoiului, Nouă, O.Goga, P.Rareş, Păcii,Pârâului,Petofi Sandor,P-ta Mihai Viteazu, P-ţa Unirii,Rândunelei
Retezatului, Salcâmului, Ştefan cel Mare, T.Arghezii, Trandafirilor,V.Alecsandri
V.Lucaci, Vrancei, Vulturului, Z.Stancu...

ISAC Ionel- consilier social democrat (scrie pe pagina sa oficiala de facebook și exprimă opinia politica a d-lui consilier local PSD)

foto:www.ziarul21.ro