Actualitate · 556 · 12 Decembrie 2018

(video) Cristian Matei: Am avut o mare onoare și bucurie sufletească să premiez astăzi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

(video) Cristian Matei: Am avut o mare onoare și bucurie sufletească să premiez astăzi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.ariesnew.ro

Am avut o mare onoare și bucurie sufletească să premiez astăzi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Acești oameni extraordinari sunt un exemplu pentru noi toți, dar mai ales pentru tinerii care găsesc tot mai greu drumul spre împlinirea sufletească pe care doar o familie ne-o poate da. Acum, după 50 de ani, nu putem decât să ne înclinăm în fața lor și să sperăm că vom avea curajul și maturitatea să scriem și noi o astfel de poveste.

Oameni minunați, vă mulțumim pentru că ne învățați în fiecare zi rețeta toleranței, a sprijinului, a încrederii, a respectului și a fericirii. Vă dorim să rămâneți mereu la fel de tineri și de neînfricați în fața greutăților, așa cum vă vedem astăzi! Vă mulțumim pentru că ne-ați împărtașit povestea voastră!