Educatie · 592 · 10 Septembrie 2018

(Video) Cristian MATEI: Ne aflăm în fața unui nou început și dăm startul unui nou an școlar cu sufletele pline de emoție și optimism. De fiecare dată în această perioadă în mințile și sufletele noastre se nasc noi motivații și noi

(Video) Cristian MATEI: Ne aflăm în fața unui nou început și dăm startul unui nou an școlar cu sufletele pline de emoție și optimism. De fiecare dată în această perioadă în mințile și sufletele noastre se nasc noi motivații și noi ariesnew.ro

Ne aflăm în fața unui nou început și dăm startul unui nou an școlar cu sufletele pline de emoție și optimism. De fiecare dată în această perioadă în mințile și sufletele noastre se nasc noi motivații și noi țeluri de împlinit.

Cât de mare este bucuria de a ne vedea copiii și nepoții așa, în rânduri, în prima zi de școală sau de grădiniță, ținându-i de mână și fiindu-le alături în aceste momente atât de importante. Îi vedem cum cresc, cum se dezvoltă, cum în fiecare an devin mai înțelepți și mai frumoși.

Stimați profesori, dragi părinți, iubiți elevi, vă doresc să aveți parte de un an excelent, plin de reușite și rezultate extraordinare, pentru că voi sunteți cei care pregătiți și reprezentați generațiile următoare. Voi sunteți viitorul acestei țări! Îmi doresc să vă văd fericiți, împliniți, ambițioși, plini de viață și de entuziasm. Fiți dornici să făuriți un viitor mai bun!

Vă urez mult succes!