Politica · 678 · 06 August 2018

(Video) Horia NASRA prsedinte PSD Cluj: Cultul personalităţii lui Alin Tişe nu cunoaşte limite. Se laudă şi dacă astupă o groapă mai mare dintr-un drum judeţean.

(Video) Horia NASRA prsedinte PSD Cluj: Cultul personalităţii lui Alin Tişe nu cunoaşte limite. Se laudă şi dacă astupă o groapă mai mare dintr-un drum judeţean.ariesnew.ro

Cultul personalităţii lui Alin Tişe nu cunoaşte limite. Se laudă şi dacă astupă o groapă mai mare dintr-un drum judeţean. În 2016, Alin Tişe anunţa cu surle şi trâmbiţe că "lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, pe drumul judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba sunt în plină desfăşurare lucrări de întreţinere şi reparaţii pe un tronson cu o lungime totală de 42 de kilometri". Realitatea arată altceva, că drumul este praf, la fel ca şi promisiunile şi laudele domnului Tişe.

La fel de penibilă este şi lauda de vineri, în care anunţă faraonic "lucrări de marcaje rutiere în lungime de peste 18 kilometri pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Baişorii", în timp ce locuitorii din Săvădisla, Iara, Băişoara, şi Muntele Băişorii sunt zilnic disperaţi de starea execrabilă a DJ 107M din care pleacă DJ 107R.

Până la urmă stăm şi ne întrebăm cu toţii: Ori Tişe este cinic şi comunică orice pentru că nu-i pasă, ori este stăpânit complet de cultul personalităţii şi speră să-şi cârpească mandatul de preşedinte cu anunţuri de reabilitări pe hârtie