Politica · 509 · 07 Decembrie 2018

Vine iarna şi alte două drumuri judeţene, DJ 109 şi DJ 109 A, arată ca după bombardament!

Vine iarna şi alte două drumuri judeţene, DJ 109 şi DJ 109 A, arată ca după bombardament! ariesnew.ro

Vine iarna şi alte două drumuri judeţene, DJ 109 şi DJ 109 A, arată ca după bombardament!

Vine iarna şi mai multe drumuri judeţene arată ca după bombardament, în condiţiile în care reabilitarea lor nu se produce cu comunicări faraonice din biroul de presă de la Consiliul Judeţean Cluj. Realitatea în teren este una sumbra iar supărarea clujenilor este îndreptăţită.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, de mai bine de şapte ani se tot laudă că reabilitează ba 720 km, ba 500 km, mâine poimâne poate va anunţa că doreşte să asfalteze drumul până la lună, chiar dacă realitatea este alta.

Grupul consilierilor judeţeni social-democraţi îi solicită domnului Alin Tişe, mai întâi să vizite „reabilitările” de drumuri judeţene şi abia apoi să se laude cu acestea.

De asemenea, grupul consilierilor judeţeni social-democraţi îi asigură pe clujeni că indiferent de nepăsarea actualului lider al Consiliului Judeţean Cluj, va susţine proiectele judeţului în permanenţă şi va solitica Guvernului României sprijin pentru acestea, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul obţinerii de finanţare pentru reabilitarea mai multor drumuri judeţene prin Programul National de Dezvoltare Locala, program iniţiat de Guvernul PSD prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Alocări de la bugetul de stat 2017-2020 prin PNDL II: