News · 83 · 06.09.2022 · 00:00

Virgil Păcurar - Mult succes în noul an școlar!

By REDACȚIE
Virgil Păcurar - Mult succes în noul an școlar!

Stimați elevi, dragi părinți, onorate cadre didactice,
Suntem la debutul unui nou an școlar, plin de provocări, care se desfășoară sub alte reguli, comparativ cu anii anteriori.
Nu mai avem măști și testări, nu mai avem școală online, dar nu mai avem nici medii semestriale, ci module de studiu.
Sunt convins că acest stil de educație va determina elevii să-și pună în valoare capacitatea de adaptare la nou, inteligența psihologică și cea emoțională. De asemenea, lipsa mediilor vine ca o măsură cu scopul de a reduce nivelul de stres în rândul elevilor, aceștia putând să se concentreze mai ușor pe studiul la clasă.
În altă ordine de idei, fac apel către cadrele didactice și către părinți să-și amintească, în mod constant, pe durata viitorul an școlar, că ELEVUL este beneficiarul sistemului educațional românesc și că atenția noastră trebuie focusată asupra elevilor, a necesităților lor și asupra reacomodării cu școala „normală”, cea fără măști, teste, cursuri online.
De asemenea, fac apel către elevii comunei noastre: SĂ FIȚI CUMINȚI! Să fiți EDUCAȚI ! Să vă respectați dascălii și părinții! Stați departe de anturajele periculoase, de substanțele care vă pot periclita dezvoltarea! Concentrați-vă asupra ȘCOLII și nu asupra altor factori!
Mult succes în noul an școlar!

BACK TO TOP