Editorial · 781 · 27 Octombrie 2018

Vocația permanentă a cretinismului

Vocația permanentă a cretinismului ariesnew.ro

Vocația permanentă a cretinismului
* * *
Deși nu sunt adeptul justificărilor și al dialogului cu indivizi absurzi care au o vocație permanentă a cretinismului însă, așa cum am promis de fiecare dată, când ,,clănțăii” de serviciu cască gura și împroașcă cu emanații din noua doctrină (,,libidinismul”) a Partidului Libido Facebook, am să-mi spun și punctul meu de vedere, și asta, nu pentru a vă determina un punct de vedere ci pentru a fi informați corect.
Astăzi, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia ,,Zilei Armatei Române”, la care am participat, am fost fotografiat, de postacii angajați în primărie pe baza carnetului de partid și care denunțau indignați faptul că subsemnatul la intonarea imnului național ar fi stat cu mâinile in buzunar, lucru ,,certificat” printr-o cugetare intelectuală ,,a la Brătianu”, de edilul șef. Nimic mai fals și josnic. La o mică analiza veți să observa că d-l consilier local PNL din fundalul pozei stă cu mâinile împreunate, un gest instinctiv pe care nu îl faci la intonarea imnului, e un reflex a celor care au făcut armata. Dar mă rog, omul atâta poate, îl iertăm.
Ca o precizare pentru oficialități, la intonarea imnului de stat, se stă cu privirea către drapelul național, nu cu spatele... ca să nu spun cu fundul...
Apropo, băieți... de ce vă e frică, nu scăpați!!!

Petre POP-consilier judetean