News · 76 · 22.06.2022

WhatsApp a lansat o nouă opţiune, pe care milioane de utilizatori o aşteptau de multă vreme

By REDACȚIE
WhatsApp a lansat o nouă opţiune, pe care milioane de utilizatori o aşteptau de multă vreme

După mai multe luni de testare, WhatsApp a lansat o funcţie care permite oamenilor să ascundă ultimele actualizări de stare văzute de anumite persoane.

De acum, utilizatorii au la dispoziţie şi opţiunea „My Contacts except”.

Acum puteţi selecta cine din lista de contacte vă poate vedea poza de profil, Despre şi starea Ultima vizionare.

WhatsApp implementează acum funcţii de confidenţialitate care le permit utilizatorilor să ascundă statutul „Ultima vizionare”, fotografia de profil şi pagina „Despre” de anumite contacte. Setările actualizate adaugă o opţiune „Contacte mele cu excepţia…” la secţiunea de confidenţialitate, care se alătură opţiunilor existente „Toată lumea”, „Contacte mele” şi „Nimeni”.

„Ultima dată când aţi fost văzut, poza de profil, datele personale sau statusul vostru vor fi disponibile pentru contactele din agenda pesonală, cu excepţia celor pe care le excludeţi”, scrie WhatsApp pe pagina actualizată a întrebărilor frecvente.

„My Contacts Except…” va fi cu siguranţă utilă dacă aveţi acel prieten care vă semnalează mereu când aţi fost online şi nu aţi răspuns la un mesaj. De asemenea, ar putea fi utilă şi din punct de vedere al siguranţei personale pentru persoanele care nu sunt prea sigure de motivele unui contact. Aceştia vor avea acum un control mai detaliat asupra persoanelor care văd ce anume, în loc să selecteze pur şi simplu toate contactele sau niciunul.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

BACK TO TOP