Eveniment · 478 · 29 Septembrie 2019

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, pe acorduri de muzică populară, la Câmpia Turzii

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, pe acorduri de muzică populară, la Câmpia Turziiariesnew.ro

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, pe acorduri de muzică populară, la Câmpia Turzii

Cu fiecare prilej, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii este determinată să ofere motive de bucurie și de sărbătoare cetățenilor, iar persoanele vârstnice ocupă un loc special în sufletele fiecăruia dintre noi.

Vârstnicii sunt acele persoane pe umerii cărora s-a clădit orașul Câmpia Turzii, societatea actuală și care și-au pus amprenta asupra educației și creșterii generațiilor actuale.

Din acest motiv, era imposibil ca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice să nu fie celebrată, așa cum se cuvine, în Municipiul Câmpia Turzii.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează joi, 3 octombrie 2019, de la ora 18:00, un spectacol folcloric dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Evenimentul va avea loc în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” și-i va avea ca protagoniști pe reputații interpreți de muzică populară, Ionela Moruțan și Marius Ciprian Pop.

„În fiecare an, am încercat să facem de-așa manieră încât vârstnicii din municipiul nostru să aibă motive de bucurie și sărbătoare, astfel încât să simtă, din plin, că în luna octombrie, este despre și pentru ei.

După cum știți, respectul și aprecierea pe care le am pentru aceste persoane minunate nu va pieri niciodată, pentru că ei sunt fondatorii acestei societăți, acestui oraș, ei sunt cei care au depus adevăratul efort la făurirea orașului nostru.

Astfel, în zi de sărbătoare - Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, am creionat un program pe gustul și pe sufletul lor.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Având în vedere că accesul persoanelor vârstnice este gratuit, ne așteptăm la un aflux cât mai mare de public joi, 3 octombrie 2019, la Palatul Cultural „Ionel Floașiu”.

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea